2021-11-15 08:32:02• hírek • Bede Emőke

Megvan, mikor kerül moziba a Csobot Adél főszereplésével készült film - Előzetes

Fotó: YouTube képernyőfotó
Fotó: YouTube képernyőfotó

Az El a kezekkel a Papámtól! című családi film forgatása 2020 augusztusában kezdődött, az elmúlt héten pedig a YouTube videómegosztó portálra felkerült a mozifilm hivatalos előzetese is. Számunkra, Szatmár megyeieknek ez már csak azért is lehet érdekes, mert a Dobó Kata rendezte alkotás főszerepében Csobot Adélt, a Nagykárolyból származó énekesnőt köszönhetjük majd.  

„Az élőszereplős mesefilm, melyet Lakner Artúr 1942-ben megjelent Édes Mostoha című közismert regénye inspirált, különleges látvány- és fantáziavilággal és sok zenével hosszú idő után a gyerekeknek szóló filmet hozza vissza a mozikba. Dorkának, a történet kis hősnőjének élete váratlan fordulatot vesz, amikor özvegy édesapja bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány minden eszközt bevet, hogy megóvja édesapját a szerelem veszélyeitől, kalandjai során pedig megismeri a barátság és a bűvészet titkait is” – olvasható a film szinopszisában.


A Nemzeti Filmintézet támogatásával megelevenedő történet főszerepében tehát a színészettel első alkalommal ismerkedő Csobot Adélt láthatjuk majd, de feltűnik a filmvásznon Bokor Barna, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna, Pindroch Csaba és Marczinka Bori is. Az ismert és elismert színészek mellett a film sikeréhez nagyban hozzájárulhat majd mindaz a technikai háttér, mellyel Magyaroszágon ez idáig ritkán lehetett találkozni, a mesébe illő díszletek és kosztümök mellett ugyanis CGI-trükkökben sem lesz hiány. Az alkotók épp ezért bátran ígérik, hogy a nézőket egy igazán elképesztő látványvilág fogadja majd a filmvásznon.


A YouTube videómegosztóra néhány nappal ezelőtt megérkezett a film hivatalos előzetese, melyben néhány másodperc idejére felcsendül az egyik betétdal is, melyet Rakonczai Viktor szerzett és Csobot Adél énekelt el.


A hivatalos tájékoztatás szerint az El a kezekkel a Papámtól! 2021. december 9-től látható a magyarországi mozikban.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: